Forvarm stekeovnen til 175 grader. Ha mel, salt og margarin i en kjøkkenmaskin. Kjør på lav styrke. Drypp over litt og litt vann, til du får en fast deig. Pakk deigen inn i plastfolie, og la den stå i kjøleskapet i en halvtime.
Kjevle ut deigen, og fordel den over en paiform. Pass på at kantene også blir dekket.
Fyll:
Finhakk hvitløk og sjalottløk. Skjær squash i tynne skiver, bruk en mandolin om du har.
Varm opp oljen i en panne. Ha i hvitløk og sjalottløk og stek til det blir blankt. Ha i squashskivene og stek i noen minutter. Vend forsiktig på squashen. Krydre med paprikapulver.
Fordel blandingen over deigen i paiformen.
Kjør resten av ingrediensene til jevn konsistens i en kjøkkenmaskin. Fordel over squashen, bruk en slikkepott til å glatte det ut.
Stek i 30-35 minutter.
Quichen kan serveres varm, lun eller kald, gjerne sammen med en frisk salat.