Vegansk sjokolademousse med peanøtter
Laget med den "hemmelige" ingrediensen silketofu, som erstatter både egg og fløte i denne moussen.
Prep Time 20 minutes mins
Total Time 20 minutes mins
- 1,5 dl vann
- 1,5 dl sukker
- 150 g melkefri sjokolade
- 1 pk. (ca. 350 g) silketofu
- 2 toppa ss peanøttsmør
- vispbar plantekrem til pynting - både soya og havre går fint
Kok opp vann og sukker i en liten gryte. Rør det sammen. La det koke til sukkeret løser seg opp. Ta gryten av varmen og ha i sjokoladen.
Kjør silketofu og peanøttsmør jevnt i en kjøkkenmaskin.
Hell i sjokoladeblandingen mens maskinen går, og la den kjøre til du har en helt jevn masse.
Hell over i en skål eller serveringsglass og sett i kjøleskapet. Moussen tar cirka en halvtime på å sette seg skikkelig, deretter er den klar til servering.
Pynt sjokolademousse med peanøtter med pisket krem.
Keyword mousse, sjokolademousse