Forvarm stekeovnen til 180 grader og kle et stekebrett med bakepapir. Press ut overflødig vann av tofuen. Skjær den i terninger, dryss maisstivelse, salt og pepper over, og fordel bitene ut over stekebrettet. Dryss oljen over. Sett i ovnen når du har fått suppen på kok.
Grovhakk sjalottløk. Skrell hvitløk og ingefær og skjær dem i tynne skiver. Skrell gulrøttene og skjær dem i tynne strimler, skjær vårløk i ringer, og riv soppen i noe mindre biter. Skjær bunnen av bok choi-ene slik at de lange delene skilles fra hverandre.
Finn fram to gryter. Ha vann (til å koke nudler i) i den minste, kok det opp, og hold det varmt slik at det er klart til å koke nudler om litt.
Sett stekebrettet i ovnen. Du skal steke tofuen i 15-20 minutter, og kan godt vende på den underveis. Terningene skal begynne å bli gylne og sprø i kantene - da er de klare.
Sett gryta uten vann på medium til høy temperatur. Ha i nellik, kanel og stjerneanis, og rist dem i et par minutter. Det skal begynne å lukte godt, men de skal ikke bli brente. Hell deretter på grønnsakskraft, og ha i sjalottløk, hvitløk og ingefær. Ha på lokk og la det koke i ca. 10 minutter.
Løft ut krydder, løk, hvitløk og ingefær eller sil kraften og ha den tilbake i gryten. Ha i gulrøtter, vårøk og sopp. La det koke i 5-10 minutter.
Kok nudlene etter anvisning på pakken.
Hell soyasaus i gryta med suppen, og ha i bok choi. Etter 2-3 minutter er det klart til servering.
Ha nudlene i bunn av suppeskåler. Hell på suppen med masse grønnsaker. Topp med tofu, bønnespirer og koriander - og nyt retten med en gang!