200gmelkefri sjokoladesjokoladeknapper eller grovhakka sjokolade
170ggrovt peanøttsmør
Eventuelt noen peanøtter til pynting
Instructions
Ha sjokolade og peanøttsmør i en bolle.
Ha i vannbad for smelting: Kok opp vann i en gryte, skru ned varmen slik at det ikke bobler, ha bollen i vannet og la det stå til alt er smeltet. Pass på at bollen ikke berører bunnen av gryten. Du kan også bruke mikrobølgeovn for å smelte sjokoladen og peanøttsmøret.
Ta bollen opp av vannet (pass på så du ikke brenner deg på varmt vann). Rør alt godt sammen slik at det blir relativt jevnt.
Kle en liten form med matpakkepapir eller bakepapir. Hell i sjokoladeblandingen, jevn den ut på toppen. Dryss eventuelt på peanøtter.
Sett i kjøleskapet i 1-2 timer til det stivner. Skjær i firkanter og server med en gang, eller sett kaldt igjen fram til servering.