Go Back
vegansk one pot spaghetti oppskrift

Vegansk one pot spagetti

Hele middagen i en gryte - fra start til servering på 20 minutter!
Prep Time 10 minutes
Cook Time 11 minutes
Total Time 25 minutes
Course hovedrett
Cuisine italiensk
Servings 4 porsjoner

Ingredients
  

  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 1 rødløk
  • 2 kinesisk hvitløk eller 4 hvitløksfedd
  • 400 g kirsebærtomater eller andre tomater
  • 0,5 brokkoli
  • 200 g grønnkål
  • 500 g tørket spagetti
  • 1,5 l vann med grønnsaksbuljongpulver
  • 8-10 stilker basilikum eller oregano
  • salt
  • pepper
  • eventuelt noen pinjekjerner eller vegansk parmesan til servering

Instructions
 

  • Kok opp vann med buljongpulver i en gryte.
  • Skjær squash og aubergine i terninger, grovhakk rødløk og hvitløk. Skjær tomatene i to. Skjær brokkoli i buketter og snitt grønnkål.
  • Ha squash, aubergine, rødløk, hvitløk, tomater, spagetti, vann med buljongpulver og basilikum i en gryte. Sett på høyeste varme på platen og la det koke opp.
  • Rør godt i gryten slik at all pastaen blir dekket av vann (og ikke kleber seg sammen). Når det begynner å koke begynner du å ta tiden. Etter fem minutter har du i brokkoli og grønnkål, fire minutter senere skal retten være klar.
  • Smak til med salt og pepper. Server rykende varmt.
Keyword one pot, pasta