Skjær sopp i skiver, grovhakk løk og finhakk hvitløk. Skrell pastinakken og skjær den i terninger, del brokkolien i buketter. Finhakk persille.
Varm opp olje til høy temperatur i en stekepanne. Ha i soppen, og fres den i noen minutter. Skru deretter varmen ned til medium, ha i litt mer olje og tilsett pastinakk og brokkoli. Etter et par minutter har du også i løk og hvitløk. Vend sammen og stek i 1-2 minutter til.
Her er det lov å bruke to stekepanner om du har, det er også lov å legge grønnsakene til side mens du steker gnocchien. Eller du kan gjøre som meg: dytte grønnsakene over på den ene halvdelen av stekepannen, ha i litt mer olje, og steke gnocchien i 2-3 minutter.
Bland deretter alt i pannen sammen, krydre med salt og pepper, og hell på kokosmelk, vann og buljongpulver. La det koke i 3-4 minutter, så er retten klar til servering.
Ha over i pastatallerker, topp med gresskarkjerner og bladpersille og servér retten rykende varm.