Vegansk detoxsalat
Spis en regnbue av appelsin, granateple, bjørnebær, rødkål og ruccola.
Prep Time 15 minutes mins
Total Time 15 minutes mins
- 2 dl pinjekjerner
- 1 liten rødkål evt en kvart/halv av en større rødkål
- 1 appelsin
- 0,5 granateple
- 100 g bjørnebær
- 200 g ruccolasalat
- 3 ss gresskarkjerner
- 3 ss sesamfrø
Vinaigrette:
- 1 appelsin
- 0,5 dl kaldpresset olivenolje
- salt
- pepper
Rist pinjekjernene raskt i en tørr panne. Skjær rødkål i tynne strimler. Skjær skallet av appelsinen og skjær den i mindre biter. Rens ut kjernene fra granateplet.
Ha pinjekjerner, rødkål, appelsin, granateplekjerner, bjørnebær, ruccolasalat, gresskarkjerner og sesamfrø i en bolle. Vend inn vinaigretten (oppskrift under). Server med en gang. Dersom du skal servere salaten senere er det greit å vente med vinaigretten til rett før servering.