Vegansk cheddardipp
Smaker godt med tortillachips, i burritos, til tacos, på enchiladas og som fyll i quesadillas.
Prep Time 10 minutes mins
Bløtlegging (ca.) 2 hours hrs
Total Time 2 hours hrs 10 minutes mins
Course Dipp, saus
Cuisine amerikansk, meksikansk
- 130 g cashewnøtter
- 2 dl usøtet mandel- eller soyamelk
- 2 toppa ss næringsgjær
- 2 ss sylta jalapeñosskiver
- saft fra en halv sitron
- 1 ss tomatpuré
- 1 hvitløksfedd
- 1 ts løkpulver
- 1 ts salt
- 0,5 ts chilipulver
Bløtlegg nøttene i kaldt vann noen timer før bruk. Sil av vannet.
Ha nøttene over i en foodprocessor eller blender, tilsett resten av ingrediensene. Kjør til du har en ganske jevn dipp. Har du ikke en superblender så går det helt greit med litt små nøttebiter synes jeg.
Keyword cheddar, tacotilbehør