Go Back

Vegansk cheddardipp

Smaker godt med tortillachips, i burritos, til tacos, på enchiladas og som fyll i quesadillas.
Prep Time 10 minutes
Bløtlegging (ca.) 2 hours
Total Time 2 hours 10 minutes
Course Dipp, saus
Cuisine amerikansk, meksikansk
Servings 1 stor skål

Ingredients
  

  • 130 g cashewnøtter
  • 2 dl usøtet mandel- eller soyamelk
  • 2 toppa ss næringsgjær
  • 2 ss sylta jalapeñosskiver
  • saft fra en halv sitron
  • 1 ss tomatpuré
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 ts løkpulver
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts chilipulver

Instructions
 

  • Bløtlegg nøttene i kaldt vann noen timer før bruk. Sil av vannet.
  • Ha nøttene over i en foodprocessor eller blender, tilsett resten av ingrediensene. Kjør til du har en ganske jevn dipp. Har du ikke en superblender så går det helt greit med litt små nøttebiter synes jeg.
Keyword cheddar, tacotilbehør