Smelt 200 gram sjokoladeknapper i vannbad. Ha av varmen når alt er smelta og rør inn de siste 50 grammene.
Ha sjokoladen over i silikonformer eller isbitformer.
Avkjøll på kjøkkenbenken i 10 minutter, stikk deretter forsiktig pinner ned i sjokoladen. Når de klarer å holde seg oppe på egenhånd setter du hele formen inn i kjøleskapet.
Jeg pleier å ha pinner i cirka halvparten av formene og drysse veganske marshmallows over resten. Disse er gode bare som snop, eller om du har en ekstra stor kopp til sjokoladen og det ikke holder med en pinne.
Dersom du bruker teskjeer istedenfor pinner så lar du sjokoladen stivne i 10 minutter i kjøleskapet før du setter i teskjeene (de trenger stivere sjokolade for å holde seg på plass).
Avkjøl det hele i cirka en time slik at alt stivner helt.
Ved servering varmer du melk i en gryte eller melkesteamer. Brett en sjokoladepinne forsiktig ut av formen og ha oppi.
Notes
Pinner kan du kjøpe egne i bakebutikker, for eksempel de som de selger til cakepops, du kan bruke rørepinner til kaffe eller små teskjeer.