Go Back

Valnøttpålegg med paprika og soltørket tomat

Course pålegg
Cuisine fransk
Servings 1 skål

Ingredients
  

  • 2 dl soltørka tomater
  • 1 rød paprika
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 dl valnøttkjerner
  • 1 dl olivenolje
  • 4 stilker timian
  • nykvernet pepper

Instructions
 

  • La tomatene ligge i vann i cirka en time.
  • Forvarm stekeovnen til 220 grader. Del paprikaen i to og bak den i ovnen i 10 minutter. Ta den ut av ovnen og ha over i en plastpose. La den kjøle seg ned litt før du drar av skinnet.
  • Hell av vannet fra tomatene. Ha tomater, paprika, hvitløk, valnøtter, olivenolje, timian og pepper i en liten kjøkkenmaskin og kjør til ønsket konsistens. Jeg foretrekker at det er en litt grov masse.
  • Pålegget gjør seg fint en liten uke i lukka beholder i kjøleskap.