Trifle med banan og sjokolade
Nydelig dessert der kakebunn, sjokoladekrem og banan ligger lagvis. Lag den i porsjonsglass eller i en stor skål.
Prep Time 15 minutes mins
Course Dessert
Cuisine britisk
- 2 dl plantefløte til visping f.eks Alpro rød eller Gryr
- 2 ss kakaopulver
- eventuelt litt søtning
- 2 bananer
- 50 g melkefri sjokolade
- avskjær eller rester av sukkerbrød, sjokoladekakebunn etc eventuelt kan du bruke kjeks som ladyfingers
Visp fløten stiv. Visp til slutt inn kakaopulveret og eventuelt litt søtning.
Skjær bananene i skiver, riv sjokoladen (bruk rivjern eller ostehøvel, f.eks.) og del kakebunnen i mindre biter.
Legg kakaebunn, banan og sjokoladekrem lagvis i porsjonsskåler eller en stor skål. Topp med revet sjokolade og voila! Ferdig!
Trifelen kan serveres med en gang, eller stå noen timer i kjøleskap. Da vil kremen trekke litt inn i kakebunnen, slik at det blir enda mer smak av den.