0,5porsjon grønn currypastese lenke under oppskriften
4dlkokosmelk
bønnespirerhermetiske går fint
bambusskuddhermetiske går fint her og
200gspinat
eventuelt litt sukker og salt
eventuelt litt limejuice
frisk koriander
Instructions
Forvarm stekeovnen til 200 grader. Kle et stekebrett med bakepapir.
Skjær tofuen i terminger med lengder på cirka én centimeter. Fordel dem utover stekebrettet og stek i cirka 15 minutter. Bitene skal begynne å bli gylne. Ta ut brettet men la ovnen stå på. Pensle litt olje på brettet.
Bland sammen maisstivelse, soyamelk, soyasaus og hvetemel i en bolle, ha i tofubitene. Vend tofubitene i blandingen. Ha dem deretter tilbake på stekebrettet og bak til bitene er gylne. Vend litt på de underveis.
Saus:
Varm opp oljen i en gryte. Ha i currypaste og la det frese i noen minutter. Hell på kokosmelk og la det koke opp. La det småkoke i ti minutter. Tilsett bønnespirer, bambusskudd og spinat, og smak til med sukker og salt, og gjerne med litt limejuice.
Grovhakk koriander og ha i.
Når tofuen er klar anretter du sausen i dype tallerker med tofu på toppen. Litt ris er godt ved siden av.