Press overflødig væske av tofuen, skjær den deretter i terninger. Vend disse terningene i potetmel
Varm opp 2 ss olje til medium/høy varme i en stekepanne. Ha i tofuterningene og stek de til de blir brune i kantene.
Mens tofuen steker, river eller finhakker du ingefær og hvitløk. Ha i en liten bolle, rør inn soyasaus, lønnesirup, riseddik og chilisaus.
Kok opp vann i en gryte. Skjær brokkoli i buketter. Ha i gryten og kok i 4-5 minutter. De siste minuttene har du også i nudlene.
Når du har nudlene i gryten skrur du ned varmen på pannen med tofuen, og heller sausen over. Den kommer til å tykne kjapt. Vend på tofubitene slik at alle blir dekket av den sticky sausen.
Skjær vårløk i ringer. Hell vannet av nudlene og brokkolibukettene.
Anrett nudler, brokkoli og tofu i to boller, topp med vårløk og sesamfrø. Server rykende varmt!