Riv eller finhakk hvitløk. Ha i en bolle, tilsett også vann med buljongpulver, olivenolje, liquid smoke og soyasaus. Rør det hele godt sammen. Ha i soppene og la de marinere fram til steking (alt fra 30 minutter til 2 timer er greit). Gjør klar chinichurrien (oppskrift under) mens soppen marineres).
Soppen kan stekes i grillpanne, eller stekes i ovn. I grillpanne så trenger du litt olje, og steker suppen på medium/høy varme på 4-5 minutter på hver side.
I stekeovn steker du soppen på 225 grader i 20-25 minutter. Snu på soppen halvveis i steketiden.
Rett før servering skjærer du soppen i strimler, fordeler utover på et fat, og heller sausen over.
Chimichurri:
Dersom du har tid er det godt å riste paprikaen i stekeovnen før bruk. Da har du ovnen på 225 grader, kler et stekebrett med bakepapir, deler paprikaene i to og river ut innmaten. Legg dem utover stekebrettet med skinnet opp. Bak i 10-15 minutter, til de begynner å få brune prikker. Ta ut brettet, prøv å rive skinnet av paprikaene.
Dersom du ikke har tid til punktet over, så holder det å dele paprikaene i to og rive ut innmaten.
Ha deretter paprika, koriader, persille, hvitløk, rødløk, vann med buljongpulver, eddik og saften fra en sitron i en blender eller foodprocessor. Kjør til du har en jevn saus. Smak til med mer sitronsaft, salt og pepper.