Go Back
vegansk smoothiebowl uten melk vegetarbloggen

Smoothiebowl med sjokolade og hasselnøtter

Nydelig frokost/dessert-hybrid med banan, nøtter, dadler, kakao og sjokolade. 
Prep Time 10 minutes
Course frokost
Servings 2 porsjoner

Ingredients
  

  • 2 frosne bananer*
  • 1 dl hasselnøtter
  • 2 ss kakaopulver
  • 6 dadler uten stein
  • 1,5 dl hasselnøttmelk eller mandelmelk
  • 1 ufrossen banan
  • 40 g melkefri sjokolade

Instructions
 

  • Bananene må skrelles, skjæres i skiver og fryses i noen timer før bruk. Gjerne over natten om du har tid.
  • Grovhakk nøttene og rist de raskt i en varm, tørr stekepanne. Ha halvparten av de i en blender, tilsett frosne bananer, kakaopulver, dadler og melk. Kjør til du har en jevn smoothie.
  • Hell over i boller. Skjær den siste bananen i skiver og grovhakk sjokolade. Ha øverst på smoothien sammen med resten av nøttene og spis!

Notes

*bananene må skrelles og skjæres i skiver før de blir fryst ned
Keyword smoothiebowl