Go Back

Sjokolademousse med tofu (vegansk)

Lettlaget og smaksrik sjokolademousse helt uten egg og meieriprodukter.
Prep Time 15 minutes
Total Time 15 minutes
Course Dessert
Servings 4 porsjoner

Ingredients
  

  • 300 g melkefri kokesjokolade
  • 1 pakke (ca. 350 g) silketofu
  • 0,5 dl soyamelk helst med sjokoladesmak
  • noen ss lønnesirup
  • 1 ts vaniljesukker

Instructions
 

  • Smelt sjokoladen i vannbad.
  • Ha silketofu, soyamelk, lønnesirup og vaniljesukker i en foodprocessor eller blender Kjør til du har en jevn masse.
  • Hell over den smelta sjokoladen, bruk en slikkepott for å få med deg alt. Kjør til du igjen har en jevn masse. Moussen kan serveres med en gang, eller settes i kjøleskap fram til servering.

Notes

Sjokolademoussen smaker ekstra godt sammen med friske bær
Keyword sjokolade, sjokolademousse