Forvarm stekeovnen til 220 grader. Kle et stekebrett med bakepapir.
Skrell rødbete, søtpoteter, pastinakk og gulrot, og skjær opp i terninger eller ringer med tykkelse på cirka én centimeter.
Fordel grønnsakene utover stekebrettet, vend inn halvparten av oljen med hendene. Bak i ovnen i en halvtime, grønnsakene skal være møre og fine.
Mens grønnsakene bakes kan du gjøre klar resten av retten.
Kok opp godt med vann i en liten gryte. Ha i nudlene og kok dem til al dente-konsistens. Sil av vannet og sett nudlene til sides.
Rens og finhakk sjalottløk, hvitløk og ingefær.
Varm opp resten av oljen til medium varme i en panne. Ha i løk, hvitløk, ingefær og currypaste, og la det surre noen minutter under jevnlig omrøring.
Ha i grønnsakskraft og soyasaus, og la det koke opp. Tilsett kokosmelk, limesaft og agavesirup, skru ned varmen og la sausen småkoke til grønnsakene er ferdige.
Grovhakk koriander.
Før servering har du i nudlene.
Anrett i skåler med nudler og saus nederst, grønnsaker over de, og topp det hele med koriander. Server rykende varmt.