Potetstappe med hvitløk
Nydelig tilbehør som passer flott til julemiddagen og typiske søndagsmiddager.
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 40 minutes mins
Total Time 50 minutes mins
- 1 hel hvitløk
- 2 kg poteter
- salt og pepper
- 5-6-7 ss vegansk margarin
- gressløk
Forvarm stekeovnen til 200 grader. Skjær toppen av hvitløken (slik at du kan se feddene), gni den inn med olivenolje, pakk inn i aluminiumsfolie og bak i 40 minutter, eller til potetene er ferdigkokte.
Kok opp godt med vann i en stor gryte. Skrell potetene og skjær dem i mindre biter. Kok dem møre. Sil av vannet.
Når hvitløken er ferdig i ovnen, presser du ut feddene og har dem oppi med potetene. Mos godt med en gaffel eller potetmoser. Tilsett salt og pepper, og smak til med vegansk margarin.
Finhakk gressløk og ha over ved servering.
Keyword jul, potetstappe, potettilbehør