Go Back

Plommesalsa

Fordi plommer er perfekt til taco!
Prep Time 15 minutes
Total Time 15 minutes
Course Dipp, saus
Cuisine meksikansk
Servings 1 skål

Ingredients
  

  • 0,5 rød chili
  • 1 jalottløk
  • 4 stilker koriander
  • 4 plommer
  • 1 ts sukker
  • litt salt

Instructions
 

  • Del chilien i to på langs og grav ut kjerner og hinner. Finhakk resten. Finhakk også sjalottløken og korianderen.
  • Del plommene i to på midten, og ta ut steinen. Skjær resten av plommen opp i små terninger.
  • Bland alt sammen i en skål, og smak til med sukker og salt,
  • La salsaen stå kaldt i minst en halv time før servering.
  • Tips: Er du ikke så glad i sterk mat? Begynn med en kvart chili, og smak deg fram til riktig styrke.
Keyword plommer, salsa, tacotilbehør