Forvarm stekeovnen til 225 grader. Kle et stekebrett med bakepapir.
Skjær tofuen i strimler med tykkelse på cirka 0,5*0,5 centimeter.
Varm opp oljen til medium/høy varme i en stekepanne. Stek tofuen til den begynner å bli gyllen. Hell på soyasaus og la den trekke inn i tofuen. Avkjøl.
Kok risnudlene etter anvisning på pakken. Sil av vannet og hell på kaldt vann slik at kokeprosessen stopper.
Skrell og riv gulrøtter, riv hvitløk. Bland sammen risnudler, gulrøtter, hvitløk og bønnespirer i en bolle. Smak til med soyasaus. Ha eventuelt i litt chili og/eller koriander om du foretrekker det.
Legg ut filodeigarkene med et hjørne opp og ett ned. Legg godt med blandingen i midten på hvert ark, topp med tofu. Pensle vann på kantene av arkene. Brett inn - først fra sidene og inn mot midten, deretter ruller du sammen nedenfra og opp.
Fordel vårrullene utover stekebrettet, hell eventuelt litt olje over. Stek i 10 minutter, ta ut brettet og snu på vårrullene, stek deretter i 10 minutter til. Servér vårrullene rykende varme.