Forvarm stekeovnen til 200 grader. Kle et stekebrett med bakepapir.
Snitt hodekål og skjær gulrøttene i små staver. Skjær soppen i små terninger.
Riv sjalottløk og hvitløk. Grovhakk koriander.
Ha peanøttene i en food processor og kjør de et par sekunder - de skal bare grovhakkes.
Varm opp oljen til medium/høy varme i en stekepanne. Ha i kål, gulrøtter og sopp og la det steke noen minutter. Tilsett sjalottløk, hvitløk og peanøtter og stek videre til alt begynner å bli gyllent.
Ha i chilisaus og soyasaus, her er det greit å smake til etter hva du liker selv. Vend inn korianderen og ta pannen av varmen.
Pensle vann på kantene av filodeigen, og legg på fyll. Cirka tre spiseskjeer pleier å passe til de store filodeigarkene, bruker du mindre ark så blir det mindre fyll også. Prøvd deg fram.
Rull sammen, pakk inn kantene når du er ca. halvveis.
Fordel vårrullene utover brettet, pensle med litt olje.
Stek i ovnen i cirka 10 minutter – til vårrullene er gylne og fine. Ta ut brettet, snu vårrullene og stek dem i cirka fem minutter til.