Go Back
minismuldrepai vegansk

Minismuldrepai med plomme

Dette er en lettvint og kjempegod dessert som passer utmerket når det er to personer rundt middagsbordet. Minismuldrepai er enkelt og kjapt å lage.
Prep Time 5 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 20 minutes
Course Dessert
Servings 2 porsjoner

Ingredients
  

  • 6 plommer
  • 0,5 dl sirup
  • 1 ss peanøttsmør
  • 2 ss hvetemel
  • 0,5 ts kanel
  • 0,5 ts vanilje
  • 1,5 dl havregryn
  • eventuelt litt is eller pisket krem til servering

Instructions
 

  • Forvarm stekeovnen til 175 grader og finn fram en liten ildfast form (ca. 10*20 cm er fint).
  • Skjær plommene i terninger, fjern steinene. Ha over i formen.
  • Rør sammen sirup og peanøttsmør. Ha i hvetemel, kanel, vanilje og havregryn til en smuldrete masse. Bruk fingrene og smuldre den over plommene.
  • Sett i ovnen og stek i ca. 15 minutter - til smuldrepaien begynner å få gylne topper.
  • Servér smuldrepaien varm, lun eller kald - gjerne med litt is eller pisket krem til.
Keyword plommer, smuldrepai