Kok ris etter anvisning på pakken.
Skjær ingefær i brede skiver. Tell hvor mange du har - disse skal tas ut før servering. Skjær chilien i tynne ringer. Rens løk og paprika, og skjær dem i terninger. Skjær squash i ringer, og del brokkolien opp i buketter.
Varm opp oljen til høy varme i en panne. Tilsett ingefær, chili, løk, paprika, squash, brokkoli og aspargesbønner, og stek det i noen minutter. Vend på det og stek i noen minutter til. Ha i de asiatiske grønnsakene, og stek det hele i noen minutter til.
Rør inn en spiseskje currypaste. Tilsett deretter kokosmelk, og la det hele koke litt. Smak eventuelt til med mer currypaste og kokosmelk. Ha deretter i litt sirup eller sukker, også her er det greit å ta i etter smak. En spiseskje pleier å holde.
La gryten småkoke i noen minutter. Grovhakk koriander, og rør inn rett før servering.
Plukk ut ingefærskivene, eller si fra til gjestene at de ikke nødvendigvis bør spises (de er ikke farlige, men smaker litt sterkt).
Server med ris.