Go Back
vegansk kjøleskapsgrøt chiagrøt overnattet havregrøt oppskrift vegetarbloggen

Kjøleskapsgrøt med chiafrø og peanøttsmør

Prep Time 10 minutes
Overnatting i kjøleskap (minst) 8 hours
Course frokost, grøt
Servings 2 porsjoner

Ingredients
  

  • 1 dl kokosyoghurt eller annen vegansk yoghurt
  • 2,5 dl mandelmelk eller annen plantemelk
  • 4 ss chiafrø
  • 1 klype vanilje
  • 2 ss peanøttsmør
  • 2 ss lønnesirup
  • 2,5 dl lettkokte havregryn
  • 1 banan
  • 100 g blåbær
  • 3 ss kakaonibs

Instructions
 

  • Rør sammen yoghurt, melk, chiafrø, vanilje, peanøttsmør og lønnesirup i en bolle. Rør til det er ganske jevnt. Rør deretter inn havregryn, dekk bollen til og sett den i kjøleskapet over natten.
  • Ta ut grøten like før servering. Skjær banan i skiver. Topp grøten med banan, blåbær og kakaonibs (eller andre toppinger du har mer lyst på).
Keyword chiafrø, havregrøt, kjøleskapsgrøt, peanøttsmør