Forvarm stekeovnen til 180 grader, og finn fram en stor ildfast form.
Skyll linsene i kaldt vann. Finhakk sjalottløk, hvitløk og chili. Snitt grønnkål.
Varm opp oljen til medium/høy varme i en gryte. Ha først i sjalottløk, hvitløk og chili - og la det surre i et minutt. Tilsett deretter garam masala, spisskummen og gurkemeie. Stek i et par minutter til.
Hell på linser, vann med buljongterning, tomater og kokosmelk, og press i sitronsaften. La det koke opp, og gjør klar søtpotetene mens det koker. De skal skrelles og skjæres i skiver med tykkelse på cirka 0,5 cm.
Når linsene har kokt i 10 minutter, kan du smake til med litt salt (merk at linsene ikke skal bli gjennomkokte her), og røre inn grønnkål. Etter et par minutter tar du gryten av varmen.
Hell linseblandingen over i den ildfaste formen, topp med søtpotetskivene. Sett i ovnen og stek i 30-40 minutter, til søtpotetskivene er møre.
Servér retten rykende varm, gjerne med litt hakket koriander på toppen.