Forvarm stekeovnen til 200 grader, og kle et stekebrett med bakepapir. Gni det inn med litt olje.
Skrell potetene og skjær dem i terninger. Del blomkål i buketter. Blomkålbukettene bør være cirka dobbelt så store som potetbitene. Fordel utover stekebrettet. Dryss over 1 ts gurkemeie, 1 ts spisskummen, 1 ts garam masala, salt og pepper. Sett inn i ovnen. Brettet skal stå i 15-25 minutter.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Finhakk sjalottløk, hvitløk, ingefær og chili. Skyll linsene i kaldt vann.
Varm opp en gryte til medium/høy varme. Dersom cashewnøttene ikke er rista kan du først ha dem i gryten i noen minutter, pass på at de ikke brenner seg. Legg til sides. Ha 2 ss olje i gryten, ha i sjalottløk, hvitløk, ingefær, chili, 1 ts gurkemeie, 1 ts spisskummen og 2 ts garam masala, og la det frese i noen minutter.
Ha i linser, tomater, kokosmelk og vann med buljongpulver. La det hele koke opp, og deretter koke til linsene er myke (det kommer an på hva slags linser du har. Det beste er røde splittlinser som går helt i oppløsning). Dette tar cirka 15-20 minutter. Smak eventuelt til med litt salt.
Rett før servering vender du inn cashewnøtter, poteter og blomkål. Servér retten med ris, topp med koriander.