Forvarm stekeovnen til 175 grader. Dekk to stekebrett med bakepapir.
Ha alle de tørre ingrediensene i en stor bolle. Hell i vann og rør alt godt sammen. La det stå og svelle i minst 20 minutter.
Fordel røren over de to brettene. Bruk en stekespade eller slikkepott til å få alt jevnt utover. Det skal være tynne lag. Et triks er å legge et ark bakepapir over før du begynner å smøre det ut - men da blir det ekstra avfall, og det er jo litt dumt.
Stek knekkebrødene først i ti minutter. Ha brettet ut av ovnen, og bruk en kniv eller et pizzahjul til å skjære dem opp i ønsket størrelse. Jeg pleier å gå for 16-20 knekkebrød per brett.
Ha tilbake i ovnen, og stek i ca 30 minutter, til knekkebrødene er gylne og fine. Pass på at du ikke brenner dem. Har du varmluftsovn kan du ha i begge brettene samtidig.
La knekkebrødene stå til avkjøling ti minutter i ovnen, før du skjærer dem ferdig opp (du ser spor der du skar etter ti minutter, men det kan stekes igjen). Det er viktig at du skjærer dem opp før de er helt avkjølt, da blir det vanskeligere.
Legg dem over på en rist for videre avkjøling. De må kjøles helt ned før oppbevaring (og de bør oppbevares i en tett boks).