Kle en form på ca 25*25 cm med bakepapir. Kok opp vann med buljongpulver og provencekrydder. Smak deg eventuelt til med litt salt. Skru varmen ned slik at det såvidt småputrer. Hell i litt og litt polenta mens du visper. Heller du for fort eller bruker for høy varme vil det sprute noe voldsomt og du kan brenne deg.
La polentaen småkoke i fem til ti minutter, den skal tykne ganske godt. Rør inn margarinen.
Hell over i formen. Sett kaldt slik at polentaen stivner.
Lag salsaen mens polentaen stivner. Skjær vårløk i ringer, og tomater i terninger. Grovhakk mynte. Bland alt sammen i en bolle, press i limejuice og smak til med salt og pepper.
Skjær polentaen i firkanter på ca 5*5 cm. Grill dem et par minutter på hver side. Ha over på et serveringsbrett, topp med salsa, og servér retten rykende varm.