Forvarm stekeovnen til 180 grader. Kle et stekebrett med bakepapir. Rør sammen mandler, soyasaus og røkt paprikapulver, fordel utover stekebrettet og bak i cirka 5-10 minutter. Ta ut brettet, la ovnen stå på.
Fjern stilken fra soppen og fjern ev. jord fra dem. Pensle kantene med 1 ss av oljen og fordel de utover på stekebrettet. Bak i 10 minutter. Hell ut overflødig væske som samles i soppen.
Finhakk hvitløk, grovhakk spinat, mandler og soltørka tomater. Varm opp resten av oljen i en stekepanne. Ha i hvitløk, spinat, tomater og kikerter. Stek i 4-5 minutter. Ta platen av varmen, press i sitronsaften og mos det hele litt sammen med en gaffel. Rør inn mandlene, smak til med salt og pepper.
Fordel blandingen i soppene. Sett i ovnen og stek i 5-6 minutter til.