Go Back

Eplechutney

Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 20 minutes
Course saus
Cuisine indisk
Servings 1 skål

Ingredients
  

  • 3 røde epler
  • 1 ss olje
  • 2 nellik
  • 1 kardemomme
  • 2 laurbærblad
  • 2 kanelstenger
  • 0,5 ts gurkemeie
  • 1 ts malt koriander
  • 0,5 ts chilipulver
  • 4-5 ts sukker
  • Salt etter smak

Instructions
 

  • Skrell og rens eplene. Ha epler og litt vann i en bolle, knus grovt med stavmikser. Åpne kardemommen.
  • Varm opp olje i en gryte og tilsett laurbærblad, kardemomme og kanel. La dette frese i ett minutt og ha i resten av krydderne, epler og vann. Bland godt. Tilsett salt og sukker til slutt og la det småkoke i noen minutter.
Keyword chutney, eple