La bønnene ligge i vann over natten.
Kok opp vann i en liten gryte. Skjær et kryss i toppen av tomatene. Ha dem over i vannet i 15 - 20 sekunder. Legg dem rett over i en skål med iskaldt vann, og dra skinnet av. Tørk tomatene, og skjær i terninger.
Varm opp solsikkeolje i en gryte. Finhakk løk og hvitløk og ha i. Ha i spisskummin, og la alt surre litt. Grovhakk mesteparten av korianderen, og ha i.
Skrell søtpotet og skjær i terninger. Rens paprika, og skjær i små biter. Ha tomat, søtpotet og paprika i gryten. La det surre i et par minutter, før du heller på grønnsakskraft.
La sausen koke i en times tid, eller til bønner og søtpotetterninger er myke. Fyll på med kraft om det blir tørt.
Forvarm stekeovnen til 220 grader. Fordel bønneblandingen i maistortillasene, brett sammen, og legg i en ildfast form. Hell over resten av tomatsausen. Stek i ovnen i 15 minutter. Dryss over resten av korianderen før servering.
Enchiladas smaker ekstra godt med ris til.