Go Back

Creamed corn

Lettvint og supergodt grilltilbehør.
Prep Time 5 minutes
Cook Time 10 minutes
Course tilbehør
Cuisine amerikansk
Servings 2 porsjoner

Ingredients
  

  • 0,5 kinesisk hvitløk eller 1 hvitløksfedd
  • 0,5 rød chili
  • olje til steking
  • 2 små bokser mais eller én stor
  • 3 dl vegetabilsk matfløte
  • salt og pepper
  • eventuelt næringsgjær og/eller sitronsaft etter smak
  • eventuelt chiliflak til pynt

Instructions
 

  • Finhakk hvitløk og chili. Varm opp oljen til medium varme i en liten gryte. Ha i hvitløk og chili og surr det i noen minutter.
  • Hell laken av maisen. Ha mais og fløte i gryten og la det koke opp. Ha på lokk, skru ned varmen noe og la det småkoke i et kvarter.
  • Kjør cirka halvparten av blandingen jevn med en stavmikser eller i en blender (det er varmt, så pass på at du ikke brenner deg).
  • Smak til med salt og pepper, og eventuelt næringsgjær og/eller sitronsaft.
  • Serveres varmt, gjerne med noen chiliflak på toppen.
Keyword grillmat