Go Back

Cornflakeskonfekt

Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Avkjøling 1 hour
Total Time 1 hour 20 minutes
Course julesnop

Ingredients
  

  • 7 dl cornflakes
  • 16-18 medjooldadler
  • 2 ss lønnesirup
  • 2 dl peanøttsmør
  • 200 g melkefri sjokolade

Instructions
 

  • Knus cornflakes i en foodprocessor. Ha de til sides. Fjern steinene fra dadlene og ha fruktkjøttet i foodprocessoren. tilsett også lønnesirup og peanøttsmør og kjør til du har en ganske jevn masse. Ha i cornflakesene og kjør i noen få sekunder til slik at det får blande seg.
  • Kle en brødform med matpapir og ha massen nedi. Press den ned så den blir så jevn så mulig. Sett i fryser eller kjøleskap til det hele stivner.
  • Smelt sjokoladen i vannbad. Kle et brett med matpapir. Skjær den avkjølte cornflakesblandingen i staver, vend disse i sjokoladen, legg på brettet og sett kaldt igjen til sjokoladen stivner.
  • Oppbevares i lukket boks i kjøleskap (om du ikke spiser opp alt med en gang da).
Keyword jul