Go Back

Chiamisu

Vegansk kjøleskapsgrøt med smak av tiramisu.
Prep Time 10 minutes
Overnatting i kjøleskap (minst) 6 hours
Total Time 6 hours 10 minutes
Course frokost
Servings 2 porsjoner

Ingredients
  

Dag 1

  • 2,5 dl havremel eller havregryn
  • 3 ss kakaopulver
  • 2 ss chiafrø
  • 1 ts vanilje (rent vaniljepulver)
  • 2 ss espresso eller annen sterk kaffe
  • 2 ss lønnesirup
  • 3,5 dl plantemelk en du liker til kaffe og/eller havregrøt

Dag 2

  • 2 dl vegansk yoghurt vanlig eller gresk, naturell eller vanilje
  • eventuelt litt lønnesirup og/eller vanilje
  • 1 ss kakapulver

Instructions
 

Dag 1

  • Rør sammen havremrl, kakaopulver, chiafrø og vanilje i en bolle.
  • Hell i espresso, sirup og melk, og rør det hele godt sammen.
  • Fordel i to serveringsglass, dekk til og sett i kjøleskapet i minst seks timer. De kan fint stå der både en og to netter. Du kan også dekke til selve bollen og sette den kaldt, og ha i serveringsglass/-skåler neste dag.

Dag 2

  • Ha grøten ut av kjøleskapet.
  • Rør sammen yoghurt og eventuelt litt sirup og/eller vanilje, og legg i et lag på toppen av grøten.
  • Sikt kakaopulver på toppen, og server med en gang.
Keyword chiafrø, havregrøt, kjøleskapsgrøt