Forvarm stekeovnen til 200 grader. Kle et stekebrett med bakepapir.
Press forsiktig ut overflødig vann av tofuen. Det kan du f.eks gjøre ved å ha kjøkkenpapir over og under den, sette den på en tallerken, og legge noe tungt oppå.
Skjær tofuen i terninger med lengder på cirka én centimeter. Ha over på stekebrettet, hell på litt olje, og krydre med salt og pepper. Sett i stekeovnen, stek i cirka 10 minutter, ta ut brettet og snu bitene, før du steker dem i cirka 10 minutter til. De skal bli gylne og fine, men ikke brente. Gjør klar resten mens tofuen står i ovnen. Kok ris etter anvisning på pakken. Riv eller finhakk hvitløk og ingefær.
Varm opp litt olje til medium temperatur i en gryte. Ha i hvitløk og ingefær, surr i et par minutter. Tilsett deretter gurkemeie, malt koriander og garam masala, la det surre i et par minutter til.
Hell på tomater, kokosmelk og soyasaus, og la det hele koke opp. La det småkoke til tofuen er ferdig i ovnen. Rør innimellom.
Når tofuen er ferdig rører du den inn i sausen. Servér rykende varm - med ris til, og frisk koriander på toppen.