Brokkoligrillspyd
Friske grillspyd som passer glimrende som tilbehør til annen grillmat, eller som hovedrett for oss som elsker brokkoli.
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 10 minutes mins
Marinering 10 minutes mins
Total Time 30 minutes mins
Course hovedrett, tilbehør
Cuisine fransk
- 4 grillspyd
- 1 brokkoli
- 1 rødløk
- 3 ss olivenolje
- 3 ss balsamicoeddik
- 1 ss lønnesirup
- 1 ss dijonsennep
- salt
- pepper
- 1 stilk bladpersille
Bløtlegg grillspydene i vann mens du gjør klar resten.
Del brokkoli i buketter, og skjær rødløk i store biter.
Rør sammen olje, eddik, sirup og sennep i en bolle. Ha også i litt salt og pepper. Ha i brokkolibukettene og la dem marinere en liten stund.
Tre deretter brokkoli og løk på grillspyd. Grill i 4-5 minutter på hver side. Pensle resten av marinaden over rett før servering.
Finhakk persille og ha på toppen.
Keyword grillmat, grillspyd