Go Back
brokkoligrillspyd veganske

Brokkoligrillspyd

Friske grillspyd som passer glimrende som tilbehør til annen grillmat, eller som hovedrett for oss som elsker brokkoli.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Marinering 10 minutes
Total Time 30 minutes
Course hovedrett, tilbehør
Cuisine fransk
Servings 4 grillspyd

Ingredients
  

  • 4 grillspyd
  • 1 brokkoli
  • 1 rødløk
  • 3 ss olivenolje
  • 3 ss balsamicoeddik
  • 1 ss lønnesirup
  • 1 ss dijonsennep
  • salt
  • pepper
  • 1 stilk bladpersille

Instructions
 

  • Bløtlegg grillspydene i vann mens du gjør klar resten.
  • Del brokkoli i buketter, og skjær rødløk i store biter.
  • Rør sammen olje, eddik, sirup og sennep i en bolle. Ha også i litt salt og pepper. Ha i brokkolibukettene og la dem marinere en liten stund.
  • Tre deretter brokkoli og løk på grillspyd. Grill i 4-5 minutter på hver side. Pensle resten av marinaden over rett før servering.
  • Finhakk persille og ha på toppen.
Keyword grillmat, grillspyd