La bønnene ligge i godt med vann over natten. Sil av vannet.
Finhakk sjalottløk, hvitløk, chili og timian. Skrell potetene og skjær dem i terninger.
Varm opp oljen til medium varme i en stor gryte. Ha først i sjalottløk, og la den surre i et par minutter. Tilsett deretter hvitløk, chili, timian og halvparten av krydderblandingen (oppskrift under), og surr videre i 3-4 minutter. Ha i mer olje om det blir tørt.
Ha i bønner, salt, vann, kokosmelk og sitronsaft, og la det hele koke opp. Når gryten har kokt i 15 minutter har du i potetterningene. Kok til de og bønnene er møre, smak eventuelt til med litt mer salt og krydderblanding.
Servér retten rykende varm, gjerne sammen med litt ris og bladpersille.
Krydderblanding:
Rist alle ingrediensene i en tørr stekepanne i 3-4 minutter, til det begynner å lukte godt. Avkjøl krydderne, ha dem deretter over i en morter og knus alt sammen til en jevn krydderblanding.