50gblåbær(frosne som har blitt tinte, eventuelt blåbærsyltetøy)
Noen ferske blåbær til dekorasjon (én eller tre per cupcake holder)
Instructions
Forvarm stekeovnen til 175 grader. Kle et muffinsbrett med 12 cupcakeformer.
Visp sammen soyamelk og eddik i en bolle. La det stå et par minutter til det tykner godt.
Ha i olje, sukker, vaniljeekstrakt, natron og bakepulver, og visp det hele godt sammen.
Ha så i hvetemel, visp nå raskt, kraftig og ikke lenger enn du må. Dette for å få luftigst mulige kaker.
Vend inn blåbærene.
Fordel røren i formene og stek i 18-20 minutter. Avkjøl før pynting.
Glasur og montering
Rør margarin og melis til en jevn glasur. Ha halvparten over i bolle. Rør inn blåbærene i den ene halvparten. Jeg bruker en kjøkkenmaskin til dette, men noen margarintyper blir veldig klissete av det, da er det bedre med muskelkraft.
Legg disse to glasurene lagvis i en sprøytepose. Fordel glasuren utover kakene. Topp med et eller flere blåbær.