Kok ris etter anvisning på pakken. Resten av retten tar ca 30 minutter å tilberede, så prøv å tilpass det slik at risen er ferdig samtidig.
Finhakk sjalottløk, hvitløk og ingefær. Del blomkål i buketter.
Ha en stekepanne på medium/høy varme. Ha i olje og løk, la løken surre i et minutter. Ha deretter i hvitløk og ingefær og la det surre i et par minutter til.
Tilsett garam masala, spisskummen, gurkemeie, paprikapulver og chilipulver og la det hele surre i noen minutter til. Ha deretter i blomkålbukettene. Vend dem godt sammen med krydderblandingen og la de steke i et 4-5 minutter.
Hell på knuste tomater, lønnesirup og salt. Rør det hele godt sammen og la det koke til blomkålbitene er møre tvers gjennom, ca. 10 minutter.
Hell deretter på yoghurt og rør den godt inn i sausen. Her er det greit å smake til med salt og eventuelt litt mer krydder.
Ha 2 ss av nøttene i sausen slik at de får koke sammen med den i et par minutter før servering.
Server retten med ris, topp med resten av cashewnøttene samt frisk koriander.