Forvarm stekeovnen til 200 grader (varmluft). Kle et stekebrett med bakepapir.
Skjær blomkål i buketter. Rør sammen plantemelk, hvetemel, hvitløkspulver og litt salt og pepper i en bolle. Ha brødsmulene i en dyp skål eller på en tallerken.
Vend blomkålbukettene først i røren, deretter i brødsmulene. Fordel dem så utover stekebrettet, pass på at det er litt avstand mellom dem. Bak i 15 minutter, vend litt på blomkålen, bak deretter i cirka 10 minutter til - de skal begynne å bli gylne. Gjør klar sausen mens blomkålen baker.
Press ut saften av begge appelsinene (riv gjerne skallet og spar til å bruke i bakst, eller frys med vann i isterningsbrett). Riv eller finhakk ingefær dersom du har fersk. Ha ingefær, appelsinsaft, vann med buljongpulver, sukker, eddik og soyasaus i en liten gryte og la det koke opp. Visp sammen maisstivelse og kaldt vann og hell i slik at sausen tykner. Rør litt i den og la den stå på lav varme til blomkålen er ferdig.
Skjær purre i fire på langs, deretter i tynne skiver. Vend blomkålen i sausen, topp med purre og sesamfrø, og server gjerne sammen med ris.